Zoek rond je postcode

(4 stemmen)
Polstraat postbus 17
7120AA Aalten

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0543478933
Website:
4 4.2 8.4
Gemiddelde waardering uit 4 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Onze vereniging heeft als doel de belangen van particuliere onderzoekers in Nederland te behartigen.

De BPOB bevordert onderlinge kennisoverdracht, advisering en professionalisering van de particuliere onderzoeksbureaus in Nederland. Bent u particulier onderzoeker en heeft u interesse in een lidmaatschap?

Neemt u dan contact met ons op en informeer naar de datum van de eerst volgende ledenvergadering. U bent van harte welkom om aan te sluiten alvorens u uw besluit neemt over een lidmaatschap bij de BPOB.

Doelstelling BPOB
De BPOB heeft tot doel gesteld:

• Het bevorderen van de ideële, materiële en maatschappelijke belangen van particuliere onderzoekers.

• Het bevorderen van deskundigheid, operationele arbeidstechnieken en al hetgeen daarmee verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

• Het stimuleren van kennis en vaardigheden tussen collegae in het land, werkzaam op het gebied van particulier onderzoek ter bevordering van professionele samenwerking in een sfeer van vriendschappelijke collegialiteit.

De BPOB is tevens de belangenbehartiger van de Nederlandse detectives naar overheid en andere instanties. Ook functioneert de BPOB als nationale organisatie binnen Europees verband; de ‘European society of detectives’ en wereldwijd binnen de ‘World association of detectives’.

De BPOB tracht haar doel te bereiken door het ontplooien van de volgende activiteiten:

a) het organiseren van symposia;

b) het uitgeven en verspreiden van een nieuwsbulletin met onderwijsprogramma's, congressen en symposia, promoties, onderzoeksprojecten en opleidingen. Dit bulletin is tevens het communicatiemedium tussen het bestuur en haar leden;

c) het bevorderen van arbeidstechnieken en andere projecten;

d) het behartigen van de belangen van haar leden richting regelgevende, geld gevende en beleidsmakende instanties zoals overheid, SVPB en ECABO;

e) het vormen van een platform voor de tot stand koming van een informatie- en kenniscentrum voor de beroepsgroep;

f) het vervullen van een brugfunctie naar andere verenigingen en organisaties, zoals de rechterlijke macht, justitie, advocatuur en notariaat;

g) het werven van jong onderzoek talent en het voeren van een actief beleid om jonge beginnende onderzoekers met kennis en anderszins te ondersteunen.

Kenmerken:
Opleidingen
Organisaties
Soort vereniging:
Belangenvereniging
Beroepsvereniging
Branchevereniging
belangenvereniging particulier onderzoeker
POB
BPOB

Plaats een review

Vereniging Gids is onderdeel van Xind-Media - Privacy verklaring - Plaats uw vereniging - Contact